Rotary Legodag 2016

Rotary Legodag 2016

Rotary Legodag 2016

Rotary Winterswijk organiseert een LEGOdag voor de jeugd in Theater de Storm

Op woensdag 10 februari organiseert Rotary Winterswijk voor de tweede keer een LEGO dag in Theater de Storm voor de jeugd tot met 12 jaar. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar met zo’n 500 kinderen wordt een vervolg gegeven aan dit evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Er is een arena met onder meer de bouwwedstrijd en er kan met ook vrij met LEGO en DUPLO gespeeld worden. Verder draait er een LEGO film en zijn er demonstraties met technisch LEGO. Volwassen  kunnen vanaf de 1e verdieping in de feestzaal de bouwverrichtingen van hun (klein)kind volgen.

Kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar kunnen van 10.00 tot 16.00 uur deelnemen aan de bouwwedstrijd. Ieder uur beoordeelt een jury de bouwwerken en zijn er leuke prijsjes te winnen. Er kunnen maximaal 100 kinderen per uur aan de wedstrijd deelnemen. Om verzekerd te zijn van deelname aan de wedstrijd kunnen kaarten gekocht worden via www.theaterdestorm.nl.

De entree bedraagt € 2,- per persoon en de deelname aan de bouwwedstrijd € 3,-. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan Pax Kinderhulp. Pax Kinderhulp trekt zich het lot aan van kansarme kinderen in het buitenland die in moeilijke omstandigheden leven. Zij krijgen een vakantie aangeboden bij vakantiegastouders in Nederland. Zo kunnen deze kinderen even gewoon kind zijn.

Gezien het enthousiasme bij de vorige editie rekent de organisatie weer op een leuke dag voor de jeugd.


Recent Posts: