Santa Run en Free Run zondag 17 december 2017

Op zondagmiddag 17 december 2017 organiseert de Rotary Club Winterswijk voor de tweede keer de Santa Run: deze zal plaatsvinden tijdens Winterswijk Wonderland rond het centrum van Winterswijk. De Santa Run is een liefdadigheidsloop in kerstsfeer, waaraan jong en oud kan meedoen.  Als Kerstman verklede deelnemers leggen hardlopend een eenvoudig traject van circa 5 kilometer rond het centrum van Winterswijk af. Tevens wordt er voor de jeugd tot 15 jaar een Free Run parcours georganiseerd. De jeugd zal onder begeleiding van officiële Freerun-instructeurs van Penta Winterswijk en met een kerstmuts een leuk en uitdagend parcours gaan volbrengen.

Maak ons tweede Santa Run evenement nog groter en doe mee!

Je kunt met de hele familie, buurt, vrienden- en kennissenkring meedoen aan deze oergezellige en onvergetelijke middag. Ook bedrijven, clubs, teams en schoolklassen kunnen meedoen. Daag elkaar uit om mee te doen! Voor €10,- per persoon voor de Santa Run krijg je een Kerstmanpak en mag je starten om 14.00 uur. Voor € 5,- per kind voor de Free Run krijg je een kerstmuts en start je tevens om 14.00 uur.

Je kunt free runnen met kerstmuts en voor het mooist verkleedde groepje/duo hebben we een leuke prijs!

Voorafgaand is er een gezamenlijke warming-up vanaf circa 13.45 uur.

Sponsoring:

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel en je te laten ondersteunen voor je inspanning kun je je laten sponsoren door je buren, oom en tante, collega’s, vrienden, opa en oma etc……

Gebruik hiervoor het Santa Run 2017 Sponsor Formulier dat je op onze site kunt downloaden. Verzamel zoveel mogelijk sponsoren en geld en laat hen jouw formulier invullen.  Je kunt direct het geld zelf inzamelen en dit in een envelop verzamelen. Het formulier en de envelop neem je mee naar de start. Bij de start staat een glazenkist en hier kun jij jouw formulier met envelop voorzien van je naam en bedrag inleveren. Als je wil kun je aan de Kerstman jouw bedrag kenbaar maken en om laten roepen. De start wordt hiermee een groot feest waarbij wij middels een live teller direct het totale bedrag kunnen laten oplopen!  Wij gaan ervoor, ren jij mee?

Het goede doel:

Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst naar Shelterbox, www.shelterbox.nl

Geef je spoedig op en breng zoveel mogelijk deelnemers mee!

Aanmelden doe je op https://winterswijk.rotarysantarun.nl/inschrijven/

Dank namens de Rotary Club Winterswijk